Zijn deze websites allemaal in jullie beheer?

De websites waar wij op plaatsen zijn in ons beheer. Links en artikelen kunnen alleen door ons geplaatst worden. Om de kwaliteit hoog te houden controleren wij alle artikelen op kwaliteit.

Hoe snel worden mijn link geplaatst?

Na ontvangst van de bestelling zullen wij de links binnen 3 werkdagen plaatsen. Hou er rekening mee dat in vakantieperiodes dit langer kan duren. Mocht er om welke reden dan ook niet voldaan kunnen worden aan dit termijn dan zullen wij dit communiceren.

Hoe snel wordt mijn artikel geplaatst?

Voor het schrijven van een goed artikel nemen we voldoende tijd. Hou er daarom rekening mee dat een artikel plaatsing 5 werkdagen kan duren. Na het plaatsen krijg je van ons bericht met daarin een link naar het artikel zodat je deze ook zelf kan lezen.

Worden alle artikelen uniek geschreven?

Ja, alle artikelen worden door ons uniek geschreven. We zorgen voor een informatief stuk waarbij we twee incontent links toevoegen naar jouw website.

Kunnen alle soorten links geplaatst worden?

Nee, wij plaatsen enkel links naar legitieme websites. Verder plaatsen wij adult, casino, loterijen en vergelijkbare categorieën enkel in overleg. Mocht je een bestelling gedaan hebben met een link die wij niet passend vinden zullen we dit melden en de betaling terugstorten. Zeker weten of jouw website voldoet aan onze richtlijnen? Stuur ons een bericht via het contactformulier.

Wat zijn de resultaten van het plaatsen van links/artikelen?

Om hoog te scoren in de zoekmachine zijn vele factoren van belang. Denk aan de concurrentie van het zoekwoord waarop je gevonden wilt worden. De kwaliteit van de website en natuurlijk het backlinkprofiel. Dit laatste is een arbeidsintensief werkje waarbij we je graag helpen. Onze ervaring is dat websites die een aantal kwalitatief goede backlinks ontvangen binnen een aantal weken/maanden een positieve stijging in de zoekmachine laten zien. Wil je dat we meekijken naar je websites en je tips geven? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Kan ik korting krijgen bij grote afnames?

Wil je vaker grotere aantallen links afnemen voor jouw linkbuilding klanten? Dan is een korting zeker mogelijk. Vul het contactformulier in met jouw wensen en we komen met een passend voorstel.

Wie zijn jullie?

Backlinkwinkel.nl is onderdeel van Convident B.V. te Groningen. Wij zijn een internetpartij die dagelijks bezig is met de promotie van websites in zoekmachines, webontwikkeling en webshops. Benieuwd geworden? Bezoek de website van Convident.

Hoe zijn jullie bereikbaar?

Je kunt op verschillende manieren met ons in contact komen. Indien we aanwezig zijn is het mogelijk te chatten, je kan ons altijd mailen op info@backlinkwinkel.nl en telefonisch zijn we bereikbaar op 050 – 364 19 65.

Zijn de plaatsingen permanent?

De plaatsingen op de website zijn permanent. Houdt er echter rekening mee dat wij niet kunnen garanderen dat onze websites tot in de eeuwigheid online zullen staan. Wij zijn vrij om naar verloop van tijd te stoppen met een website. Websites die wij aanbieden zullen altijd nog geruime tijd online staan.